VISSZA

A HIT TEREMTŐ EREJE

Érdemes megnézni, olvasni!

Érdekesség lehet, hogy néhány videot csaknem 10 évvel ezelőtt készítettem. Akkor úgy gondoltam, nem igazán fog érdekelni senkit, amíg még elevickélnek az életben. Mára már úgy gondolom, elég sokan szomjazzák a változást. Hogy jól gondolom-e, eldönti majd az, hogy mennyien nézitek meg őket. Ha nem megy amit gondoltam, hát nem megy. Nem leszek csalódott. A lehetőség mindíg ott lesz a változásra, csak ne késsünk el.


Arra kérlek, mielőtt megnyitod, tegyél félre minden előítéletet, eddigi tapasztalatot, eddig tanultakat, és az egot, mely megsértődhet, vagy csak legyint, mert úgy gondolja: "Én okosabb vagyok."

ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA!
Érdekesség lehet, hogy ezeket a videókat csaknem 10 évvel ezelőtt készítettem. Akkor úgy gondoltam, nem igazán fog érdekelni senkit, amíg még elevickélnek az életben. Mára már úgy gondolom, elég sokan szomjazzák a változást. Hogy jól gondolom-e, eldönti majd az, hogy mennyien nézitek meg őket. Ha nem megy amit gondoltam, hát nem megy. Nem leszek csalódott. A lehetőség mindíg ott lesz a változásra, csak ne késsünk el.

Az első videó, igazán bátor húzás volt tőlem, hiszen egyből kiderül, miért is vagyok bolond. Enek ellenére javaslom, hogy nézd végig, és próbáld meg elképzelni: Mi van ha igaz!?

ÉLET MA, ÉLET HOLNAP
"A betegésg-, és fájdalom nélküli élet titkaia", megmutatja - többek közt -, hogy mi az amit tanítani kellene az iskolában, az embereknek, de még orvosainknak is.

A betegség-, és fájdalom nélküli élet titkai
A "Más világ I. II." amolyan kivonat az "ÉLET MA, ÉLET HOLNAP" című videóból, mely a teremtésről, a megvalósításról szól.

MÁS VILÁG I. MÁS VILÁG II.
A "VÉGSŐ ÁLLOMÁS" című videó, megtörtént esetet mutat be, akárcsak a "Betegség és fájdalom nélküli élet titkai" videó 56.5 percétől, ami megmutatja hogyan védi a tőke hatalmát a kiépített rendszer. Ezeket nem azért mutatom meg, hogy úgy érezzétek, nem lehet mit tenni! Azért, hogy érezzétek: Ideje valamit tenni!

VÉSŐ ÁLLOMÁS
Elszomorítható lehet az, hogy elég sok diplomás - magát értelmiséginek tartó személy - vélekedik úgy, hogy ők felsőbbrendűek, mint a nem diplomás, vagy kétkezi munkások. Sokszor halottam már ezt sajnos. Milyen dolog az, hogy aki oda megy a szavazatodért Hozzád, hogy Téged képviseljen, mint országgyűlési képviselő, így gondolkodik Rólad? Azt is sajnálom, hogy a legtöbb ember úgy vélekedik a többiről: „Ezekkel nem lehet (pl: új eszmét), ezek barmok, buták, ostobák…, és ezért ők maguk sem tesznek semmit. Nem lenne rossz változtatni ezen a hozzáálláson, és nem hülyének nézni egymást, és megtenni, ami tőlünk telik. Olvasd el a beszélgetést a linkre kattintva!

SOK DIPLOMÁS GONDOLJA ÍGY


VISSZA