VISSZA

Jelentkezz képviselőnekA Magyar Nép képviselőit a Parlamentbe!

Új, gyökeresen más életelvű Új Alkotmányt - önmagára is érvényesen - vállaló Képviselőket keres a Nép!

Először is Nép keres - köztünk eddig is méltó módon élő - egyenes jellemű, segítő szándékú embereket! Keressük az ismerőseket, akikre eddig is büszkék voltunk, beosztásuktól, vagyoni helyzetüktől függetlenül. Olyanokat, akik mellé szívesen állnak majd munkába célirányos szakértők, tudósok, hazai cégvezetők ... Olyanokat, akik mellé - ma is szívesen - odaülnénk kávézgatni egy asztalhoz. Határozott embereket keresünk, kik aláírják az Új Alkotmányt, Isten és a Nép előtt felvállalják azt magukra.

Olyanokat keresünk, akik mostantól elhivatottságnak érzik az országgyűlési képviselő életformát! Kikben él hit, hogy az emberi természetünkben lévő - még fel nem használt - képességünket egymás javára, magunk boldogulására egyaránt használhatjuk.

Keressük azokat a nemes lelkületűeket, akik személytelen, erőtlen " 1-1 főkből " egységet, egységekből közösségeket, közösségekből nemzetet, országot kívánnak életre kelteni! Képviselőink lesznek azok, akik előtt kinyílik az Országház ajtaja!

Amennyiben, erőt, hitet, képességet és elszántságot érzel Magadban, jelentkezz országgyűlési képviselőnek!

Jelentkezéseddel elvállalod, az Új Magyar Alkotmány érvényre juttatását képviselőként. Vállalod, hogy aláírod, és tudomásul veszed, hogy amennyiben nem az Új Magyar Alkotmány-nak megfelelően tevékenykedsz, azonnal megszűnik mandátumod.

E-mail: info[kukac]letunkert.hu


VISSZA