VISSZA

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!Egyértelmű, hogy az Új Alkotmány bevezetése sok félelmet és aggodalmat megszüntet az emberekben, melynek hatására teljesen más lesz az emberek egymáshoz való hozzáállása is. Az is igaz, hogy sokaknak, akik segíteni tudnak, sok félelmet kell leküzdeniük, hogy egyáltalán segítsenek.
De érdemes ezeket a félelmeket leküzdeni, hiszen többé nem lesznek jelen az életükben.

Drasztikusan lecsökken a bűnözés, mivel biztos megélhetést nyújt az Új Alkotmány. Az emberek szabadságérzete minden korábbit felül fog múlni, mivel kikerülnek a tőkepolitika, a bankok szorításai alól.

Az oktatási rendszer, amely nem felesleges dolgokkal tömi a gyerekek agyát csak azért, hogy engedelmességre neveljék az embert, meghozza gyümölcsét. Nem azt fogják megtanulni, milyenné kell válni, hanem azt, hogyan lehet elfogadni egymást.

Az Új Alkotmány segítségével – amely szakít minden olyan elvvel és törvénnyel, amely lehetővé tette a szétszakadást emberek és társadalmi rétegek közt – új eszme indul el.

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, felül kell bírálnia sok embernek sok mindent.

Kezdjük mindjárt velem. Ki vagyok én, hogy úgy gondolom, én mondom a tutit, az igazat. Nos, itt kezdődik. Nem azzal kell foglalkozni, hogy kinek a száját hagyja el a szó, hanem azzal, hogy szolgálja-e a kitűzött célt, amit hallasz, függetlenül attól, kitől hallod. Ha az ördög szájából hallod, hogy a szeretet jó dolog, nem akarod elhinni, pedig igaz.

Nem véletlenül használom a „bolondot”, mint megjelenési formát. Több mint harminc éve ez az emblémám.
Itt és most megvan az első, és legfontosabb feladat. Túllátni rajtam. Nem rám koncentrálni, hanem érteni az elhangzottakat, bízni, hinni és tenni. Nem azzal foglalkozni, ki, kit hogyan kúrt meg, kivel csalta meg a feleségét és egyéb.
De még csak azért sem szabad eldobni egy építő gondolatot, mert egy magamfajta neveletlen paraszt mondja, aki nincs agyoniskolázva.

Ne a kifejezés módjával törődjetek, hiszen egy gyémánt nem csak díszes dobozából kivéve ragyog, hanem akkor is, ha előtte zsírpapírba csomagolták.

Bizony ez nagy feladat. Tudtam volna szebben fogalmazni, nem a bolondot kitenni, mely azt sugallja: ez hülye, miért hallgatnám meg, és tenném, amit mond.

Nos, hidd el, közös az érdekünk, még akkor is, ha ebben a rendszerben gazdagodtál meg, szereztél hatalmat és tudsz most király módjára élni. Ugyanis, ha nem adod lejjebb az igényeidet, hogy másnak is jusson, nem marad mit élvezned, úgy gallyra vágjuk a természetet.

Még egy dologgal meg kell küzdenetek. Belétek nevelték a különbséget. Az iskolában kezdték az osztályzásokkal, aztán folytatódott a továbbtanulással, így aztán szétszakadás lett, de nem csak a képzettek és kevésbé képzettek közt, de a szegények és gazdagok közt, a heterók és mások közt, oltottak és oltatlanok közt, fajok közt, és még lehetne sorolni. Az „oszd meg és uralkodj” elv jól működik.

Mindaddig, amíg az ember nem képes megérteni, hogy minden, ami e bolygón megjelent, létjogosultsággal rendelkezik, nem tudjátok megtörni a hatalom által gerjesztett, és belétek nevelt felsőbbrendű érzést.

Ha két ember együtt tesz valamit, amivel nem árt másoknak, hát tegyék. Egy harmadik, de még egy társadalom se bélyegezze meg Őket semmivel, mert nincs hozzá köze. Az erkölcsöt, szabályokat megírók és elterjesztőknek sincs semmi köze hozzá.

Ha a magukat értelmesnek tartó, tanult emberek, lenézik a kevésbé tanultakat és elhiszik, hogy ők maguk azért vannak, hogy a többieket irányítsák, és nem látják be, hogy lehet okos, értelmes valaki diploma nélkül is, megint csak fuccs az egésznek. Nem lesz szebb jövő, de talán még jövő sem. Ha leértékelik azokat, akik ételt tesznek az asztalukra, megjavítják a tetőt felettük stb., megint csak fuccs a szebb jövőnek.

Én a bolond, állítom, hogy nem született semmi erre a világra, ami értéktelen lenne. Sajnos még sokan vannak, akik ezt nem látják, és vannak olyanok (tőkehatalom), akik ezeket az értékeket nem is engedik láttatni, mert féltik hatalmukat.

Kedves Emberek, Tanárok, Orvosok, Írók, Költők, Színészek, Művészek, Vállalkozók, Szakmunkások, Szépkorúak, Fiatalok, Ti Mindannyian! Segítsetek nekünk, magunknak!

A média nem igazán engedi be az Új Alkotmányt, de el kell juttatni az emberekhez. És ha eljut, érdemes megválasztani a politikusok helyett.

Művészek, Sztárok, Bloggerek beszéljetek „híveiteknek” Új Alkotmányról, még ha csak megmosolyogni valónak is tartjátok, csak ne felejtsétek el elmondani a végén: „Mi van, ha igaz ez az egész, és véghez vihető?”

Vállalkozók, Tehetősebb Emberek! Nem kell a pénzetek, de ha tehetitek, készíttessetek plakátokat – főleg, ha nyomdád van –, szórólapokat, és szórassátok ki. Akinek kirakata van, tegye ki az Új Alkotmányt.

Kedves Telek- és Kert tulajdonosok! Rakjatok ki nagy plakátot egy nagy táblára, ha telketek úttestre néz!

Plakátok és szórólapok innen tölthető le.

Kedves Kéz- és Lábtulajdonosok! Jelentkezzetek aláírást gyűjteni, garantáltan nem tudunk fizetni érte. Azaz, DE! Csak választások után, de akkor többet, mint amiről álmodnátok.

Kedves Mindenki! Baleset történt. Vonat ütközött gyerekeket szállító busszal, mert rosszul működött a fénysorompó. Emberek rohannak félelmet nem ismerve, minden előítéletet levetkőzve, egymással együtt működve, ki mit tud éppen tenni. Még kérdéseket sem tesznek fel – igaz nincs is idő rá –, csak mentik a gyermekek életét.
Istenem! Hát ezek azok az emberek, akik egymást taposva, egymással nem törődve, önző módon, félelmekkel telve élik életüket, s itt és most idegenekért mennek a perzselő lángok közé, akár életüket is feláldozva egy idegenért? Hát kik ezek? Hogy kerültek ide ennyien, és miért tolonganak azért, hogy megmentsék a gyerekeket?

És ezek az emberek ugyanazok, akik nem vették észre, hogy elgázolta az Emberiséget a tőkehatalom. Sok ember hal meg, szenved.

MIÉRT NEM MOZDULNAK?


VISSZA