VISSZA

Van még mit tennünk!

Feladatunk: Az Új Magyar Alkotmány érvényre jutása 2022-ben!

Inkább meghallgatom itt (youtube)Mindegy, hogy szépkorú, netán fiatalember, nő, vagy férfi vagy. Ugyanaz a feladatod: az Új Alkotmány érvényre juttatásához szükség van Rád.
A mai politikai, gazdasági válsághelyzet miatt, a Magyar Nép is megérett arra, hogy még a választások előtt, szigorú döntést hozzon! Bátran, félelmektől mentesen, szakítva barátok és bárki más befolyásolásától.

Az Új Alkotmány valóban képes véget vetni a korrupciók túlnyomó többségének, a tőkepolitikának, magának a tőke hatalmának. Képes már rövidtávon békét, biztos megélhetést és nyugalmat hozni az emberek életébe.
Erre az optimizmusra adhat okot egy előzetes felmérés, hiszen rövid ideig véleményeztetésre került ez az Új Alkotmány. Az előzetes felmérésen 96%-os elfogadást kapott, a remélt 70%-kal szemben.

Bevezetése hihetetlenül egyszerű. Egyszerűen csak meg kell választani választásokkor, és nem csak a szavazólappal, de főként a kopogtató cédulákkal.
Minél több ember elérésével, és biztatásával elérhető, hogy maga az Új Alkotmány legyen megszavazva, vagyis az a párt, amelyik nyilvánvalóan felvállalta annak teljesítését, azonnali bevezetését.

Van egy olyan állítás – ami igaz is lehet –, hogy egy rendszert rendszeren belül nem lehet megdönteni, mert a rendszeren kívülit azt törvénytelennek, vagy puccsnak nevezik, melynek kimenetele mindig az erőszak volt, még ha békés tüntetésnek indult, akkor is.
Ugyanakkor olyan elképzelés is van, miszerint: „Mindennek van gyenge pontja.” Nincs értelme a találgatásnak, hogy csalnak-e a választásokon, de nyilvánvaló a válasz arra a kérdésre, hogy képesek-e a csalásra a politikusok, a pártok.
A sok be nem tartott választási ígéret után, és azok után, amik eddig történtek, nem sok kétely maradt afelől, hogy igen, akár a választásokat és képesek csalással megnyerni, hiszen a kezükben van a szavazatszámlálási rendszer is.

Ahhoz, hogy valaki ne tudjon csalni a választásokon, legjobb, ha egyszerűen nincs is a választási lehetőségek közt a neve. Azt kell elérni, hogy a jelenlegi, ma kormányban lévő pártok ne is kerüljenek abba a helyzetbe, hogy szavazni lehessen rájuk.
Ez a kulcsa az egésznek, a magyarság jövőjének. Ez így, nagymértékű történelmi változást hoz! Minden öncélú számítás át lesz húzva, és új élet kezdődik a magyar történelemben.

Ez nyilvánvalóan úgy érhető el, hogy nincsenek szavazólistán. Lehetőleg egyik lehúzó párt sem, de legalábbis a jelenleg legnagyobbaknak számító pártok.

Nyilván nem egy könnyű feladat ez – de nem lehetetlen – amikor szinte minden média a kezükben van, és az emberek a legtöbbet magukról hallató pártot szavazzák meg legtöbb estben.

Bízni és hinni kell az emberekben, másként nem megy. És úgy sem megy, ha azt mondjuk, hiába az Új Alkotmány, úgy sem hagyják, hogy nyerjen.
Vagy éppen úgy gondolkodunk, hogy az én kopogtatócédulám egyedül nem fog számítani.
Mi lenne, ha mégis? Mi lenne, ha megpróbálnánk? És mi lenne, ha nem csak megpróbálnánk, de meg is tennénk? És vajon mi lenne, ha minden tőlünk telhetőt megtennénk az Új Alkotmány érvényre juttatásához?

Az Új Alkotmány, mint Törvény, bevezetésre kerül a 2022-es választásokon!

Teendőink a következők:

1. Ti, akik értelmesnek tartjátok magatokat, felfogtátok, mi is a lényege ennek a kezdeményezésnek.
Ti, akiknek még van hitük, de azok is, akiknek elfogyott, most az egyszer „utoljára” segítsünk magunkon!
Ne azzal foglalkozzunk, hogy más mit tesz, vagy mit nem tesz, és főleg ne aszerint cselekedjünk!
Nem jó dolog tenni valamit csak azért, mert a másik azt teszi, és nem tenni csak azért, mert a másik éppen nem teszi.

Legyen még egy kis türelmetek azokhoz, akik ma még másként gondolkodnak. Higgyétek el, hogy megértik, miről van szó, és így is álljatok hozzájuk. Nem vagyunk ellenfele egymásnak!
Ismerjék meg ők is a jövőbeli lehetőségüket! Vagy ha ez nem megy, legalább a kopogtató cédulátokat adjátok az ügy mellé! Kizárólag az Új Magyar Alkotmánynak.

Ha nincs ott a lehetőség, nincs mit választani. Találjátok meg a csatornákat, hogy eljussatok az emberekhez! Beszéljetek róla, akinek csak tehetitek, minden módon! Youtuber vagy? Hát segíts, beszélj róla a csatornádon, mint valós és véghez vihető alternatíváról, mely más egy kicsit, mint a megszokott, hiszen itt eszmét, és nem hazug embereket, ígéreteket kell megválasztani! Oszd meg a posztot! Nem baj, ha letiltják, valameddig akkor is eljut.
Nyomtatott maszkot, „Új Alkotmányt 2022-re“ gyártsunk, viseljünk!
Készíts plakátot, vagy készíttess ha megteheted, és rakd ki, vagy rakasd ki!
Te, aki ismert színész, élsportoló vagy egyéb sztár vagy, most add az arcod, a biztató szavaidat! Most mutasd meg, mennyit érnek neked rajongóid, és tegyél fel egy biztató videót, magyaroknak! Ismerd meg az Új Alkotmány-t, ezzel a névvel, ami Törvény is, párt is egyszerre!
Te, akinek üzlete van és kirakata, engedd be az Új Alkotmányt a kirakatodba!
Te, akinek olyan telke van, hogy forgalmas útra néz, helyezz ki minél nagyobb táblát, amely bemutatja az Új Magyar Alkotmányt, és az annak képviseletében álló pártot.
És TE, aki úgy érzi, ez lehetetlen, legalább a kopogtató cédulát add annak a képviselőnek, aki az Új Alkotmányt képviseli, hiszen szerződésben vállalta, hogy azt teszik, ami az Új Alkotmányba foglaltatik.

2. Ne menjen senki semmilyen választási pártrendezvényre, de még olyan eseményekre sem, amelyek látszólag nem azok, de valamit osztanak (krumplit, tésztát élelmiszercsomagot stb.), ígérnek valamit, vagy éppen az „arcunkat simogatják”, megjegyezve: „Ugye tudjátok kire kell szavazni?”

Ne add el az életedet, a jövődet egy zsák krumpliért, a kopogtatócéduláért cserébe, se a szavazatodat, amelynek segítségével döntenek aztán az életedről a fejed felett. Még ismerősnek, barátnak se!

Gondoltad volna, hogy ilyen egyszerű véget vetni a tőke hatalmának? Ez nem utópia. Egy „apró cselekedet” az erőszakhoz, háborúkhoz képest, amellyel érvényt szereztek akaratuknak eddig az emberek.

3. Az ezen az oldalon (hamarosan) megjelenő, olyan jelölteknek add a kopogtató cédulát és később a szavazatodat is, akik aláírásukkal is vállalták, hogy képviselik az Új Alkotmányt.

Csak hiteles előéletű, általad megismerhető embert válassz! Nevüket megtalálod majd ezen az weboldalon! Ha nem mennek érte, postázd a szavazó (kopogtató) céduládat a képviselők nevénél megadott címre!

A képviselők egy dolgot ígérhetnek - és eskü alatt vallották is -, hogy az Új Magyar Alkotmány szerint kormányoznak, illetve első feladatukként azt érvénybe léptetik, s önmagukra nézve is kötelezőnek vallják!

Megjegyzés: bár úgy tartják, hogy egy rendszeren belül nem lehet rendszert váltani, most mégis a jelenlegi politika saját feltételeivel játszunk.
Egymás mellett, társként tesszük ezt azért, hogy békés úton legyen rendezve saját életünk, megélhetésünk, szabadságunk, hiszen az eddigi pártok alkotmányba foglalták, hogy minden hatalomváltás bűn, s puccsnak minősül.

Az alkotmány nem törvény.Az alkotmány nem törvény, és nem törvénykezés, csupán szent és sérthetetlen alapja, a törvénykezésnek.
Az Alkotmány rövid, és egyértelmű.
Az Alkotmány egyértelmű népakarat, melynek figyelmen kívül való hagyása a törvénykezésben a legsúlyosabb vétek.

VISSZA